Adresse
1821 BN Alkmaar
0682008014
Download onze app voor Android en bestel sneller en eenvoudiger!
Scroll naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen!
Na 1 beoordeling geven onze klanten ons 5 sterren. Bestel en ervaar het zelf!
Meld u aan voor de nieuwsbrief voor unieke kortingen en acties!
Die Website vom Pizza Alla Porta ist im Moment geschlossen.
Antipasto: de prijs is p.p. Verschillende soorten italiaanse worst - kaas gemarineerde groente en smeersels geserveerd met Romeinse. Prijs is p.p.
Gewicht: 250 gram Baguette gemaakt van het Franse Traditionmeel. Met een knapperige korst en een zachte luchtige binnenkant. Past overal bij!
Voorgerechten en Italiaanse borrelplanken met uitsluitend topkwaliteit producten.
zacht kalfsvlees emt tonijnmayonaise en ei
Oblie hoorn of bekertje
Oblie hoorn of bekertje
Oblie hoorn of bekertje
Frisse salades als bijgerecht, vooraf of hoofdgerecht
Zoete gemengde tomaatjes met Burrata (romige gevulde mozzarella) met zwarte Penja peper - Maldon zeezout flakes en verse basilicum. en een vers gebakken Italiaans broodje.
Gemengde salade van kropsla - Rucola - Tomaat - Komkommer - Olijven - Rode ui - Gepofte Paprika met Kruidige dressing
Frisse gemengde bladsla met lijn gevangen tonijn - tomaatjes - rode ui - boontjes - paprika - verse basilicum en een vers gebakken Italiaans broodje
De oorsprong ervan, hoewel nog steeds onderhevig aan geschillen, zou uit 1924 moeten stammen en bestaat uit bladsla, croutons, en parmezaanse kaas.
Cesare Cardini werd in 1896 in Italië geboren.
Geroosterde puntpaprika met Burrata di Bufala olijven en kappertjes met Balsamico.
Gegrilde groente in kruidenmarinade, Paprika, aubergine, courgette, ui, saffraan bloemkool. olijven.
Primi piatti als tussengerecht of hoofdgerecht
Traditionele Ragú alla Bolognese. Volgens het beschermde recept van de Accademia Italiana della Cucina. Dit is een traditionele vleessaus met tomaat en geen tomatensaus met vlees en spaghetti. Kies uw Pasta. Bijvoorbeeld Tagliatelle of Garganelli (handgerolde penne) of Rigatone (grote buisjes). Wij serveren deze met een kleine salade die je kunt personaliseren. Een vers Italiaans broodje en natuurlijk Parmigiano Rigano 24 maanden oude D.O.P. Parmezaanse kaas (los Bijgeleverd) 🍷: drink hier onze biologische rosé bij!
volgens het klassieke recept met Guanciale (wangspek) - Pecorino Romano - ei - knoflook - roomboter en zwarte peper. Traditioneel gegeten met spaghetti of Rigatone. Wij serveren deze met een kleine salade die je kunt personaliseren. Een vers Italiaans broodje en natuurlijk Parmigiano Rigano 24 maanden oude D.O.P. Parmezaanse kaas (los Bijgeleverd)
Pittige San Marzano tomatensaus met Guanciale (wangspek) - witte wijn - Pecorino Romano - rode pepers en olijfolie. Traditioneel gegeten met spaghetti of Rigatoni. Een van de drie heilige Romaanse pasta's. Wij serveren deze met een kleine salade die je kunt personaliseren. Een vers Italiaans broodje en natuurlijk Parmigiano Rigano 24 maanden oude D.O.P. Parmezaanse kaas (los Bijgeleverd)
Vierkante eierspaghetti naar Romeins recept. Met pittige Pecorino Romano DOP ´cappato´ nero stagionato (24 maande oude Pecorino) en veel versgemalen zwarte Penja peper. Wij serveren deze met een kleine salade die je kunt personaliseren. Een vers Italiaans broodje
beroemd Zuid-Italiaans pastagerecht met tomaat - kappertjes - olijven - hete pepers - ansjovis - knoflook en peterselie. Traditioneel gegeten met spaghetti. Wij serveren deze als hoofdgerecht met een kleine salade die je kunt personaliseren en een vers Italiaans broodje. Natuurlijk Parmigiano Rigano 24 maanden oude D.O.P. Parmezaanse kaas (los Bijgeleverd)
Smaakvol pastagerecht met champignons, - Porcini (eekhoorntjesbrood) - chantarellen in romige witte wijnsaus met sjalot peterselie en zwarte Penja peper. Traditioneel gegeten met tagliatelle. Wij serveren deze met een kleine salade die je kunt personaliseren. Een vers Italiaans broodje en natuurlijk Parmigiano Rigano 24 maanden oude D.O.P. Parmezaanse kaas (los Bijgeleverd)
Bolognesesaus naar traditioneel recept tussen deeglaagjes met bechamelsaus gegratineerd met kaas
gevuld met rund en varkensvlees. Gebakken in de oven met bechamelsaus en gegratineerd met mozzarella en parmezaan
ravioli gevuld met wilde spinzaie en ricotta pecora tratitioneel met salie boter en zeezout
deze klassieker maken wij met hollandse kokkels, die zijn nog lekkerder en daar zijn de italianen inmiddels ook achter want die importeren ze massal vanuit nederland. Zongedroogde tomaatjes, olijfolie, witte wijn, knoflook rode peper en peterselie. geserveerd met een vers broodje en een kleine salade als maltijd
RagĂą Guardaporta is een traditionele Italiaanse vlees- en tomatensaus afkomstig uit Napels. In het verleden werd het bereid door de portiers.
Deze ragĂą wordt zeer langzaam en lang gekookt op zeer laag vuur en bevat ze hele stukken vlees in plaats van gehakt vlees. De wilde tijm is onmisbaar indit traditionele recept.
Italië is geliefd om zijn heerlijke pure mediterrane keuken. Proef deze klassieke topper Lasagne Melanzane alla Parmigiana en ervaar het zelf. Lasagne Melanzane alla Parmigiana is een plaatje om te zien dieppaarse aubergine prachtig met de ivoorkleurige bechamelsaus en de rode saus van zongerijpte tomaten. Wij serveren deze als hoofdgerecht met een kleine salade die je kunt personaliseren en een vers Italiaans broodje
Pizza van ons unieke 48 uurs deeg, rijk aan smaak en licht verteerbaar. Met San Marzano Tomatensaus & Fior di Latte Mozzarella kaas
San Marzano tomaten - mozzarella Fior di Latte - olijfolie -oregano
Pizza Margherita, een delicatesse die letterlijk geschikt is voor een koningin. In 1889 bezocht koningin Margherita van Savoye Napels, waar ze een pizza kreeg geserveerd met de kleuren van de Italiaanse vlag: rode tomaten, witte mozzarellakaas en basilicum.Het werd gemaakt door chef-kok Raffaele Esposito van Pizzeria Brandi. De koningin hield van het gerecht, en Esposito noemde het naar haar - pizza Margherita, maar zo'n pizza werd ook voor die tijd gemaakt en kan worden gedateerd op ten minste 1866, toen de meest populaire pizzabeleg basilicum, kaas en tomaten omvatte, maar de pizza heette nog geen Margherita. Sinds die tijd is Margherita uitgegroeid tot een van de meest populaire pizza’s ter wereld.
ansjovis - kappertjes - pikante leccino olijven
ham - champignons - artisjok - gekookt ei - pikante Leccino olijven
salami Napoli - oregano
San Marzano tomaten - Buffel mozzarella - Cullatello ham - verse tomaatjes - verse basilicum - olijfolie
Italiaanse ham - champignons
champignons - verse tomaatjes - gepofte paprika - gegrilde en gemarineerde: courgette -,- artisjok ,- aubergine - pikante olijven - verse basilicum
ham - salami - speck - 'N Duja (pikante worst) - salsiccia (italiaanse worst)
mozzarella - taleggio - gorgonzola picante - parmigiano
tonijn - rode ui - kappertjes - Leccino olijven - citroenolie - verse basilicum
'N Duja (pikante Italiaanse worst)- spinata picante - rode paprika - ui - olijven
ham - salami -champignons - paprika - knoflook - rode peper
Valdostana is een Italiaanse pizzavariant die traditioneel wordt belegd met tomatensaus, mozzarella, fontinakaas en gekookte ham. De pizza wordt meestal bestrooid met aromatische kruiden zoals oregano, basilicum en salie. De pizza kan eventueel aangevuld worden met paddenstoelen.
italiaanse ham - ananas
Lange vingers gedrenkt in espresso koffie met Marsalawijn tussen Mascarponecreme met cacaopoeder
Dit oude Italiaanse gerecht gaat terug tot de middeleeuwen. Het was een hoofdbestanddeel van Europese banketten en versies van het gerecht werden geserveerd op feesten in Italië. Amandelen, room, kaneel, rozenwater en gember zijn de hoofdbestanddelen van dit dessert. wij serveren hem met verschillend traditionele bijpassende toppings
Eenvoud op zijn best, panna Cotta (letterlijk gekookte room) een traditioneel Piemontees dessert. panna Cotta tot in de perfectie bereid met verschillende traditionele toppings
Romige citroentaart met ricotta en amandelen
De koning van Sicilië. Gebakken, buisvormige gebakschelpen gevuld met een zoete, romige ricotta pecora vulling met stukjes chocolade, vanille, pistache en gekonfijte sinaasappel. 2 stuks
Zuurdesem stokbrood uit onze steenoven met Hollandse kruidenboter - oliventapenade en ricotta met citroenzest en basilicumolie
verse pesto
Wij verkopen uitsluitend biologische wijnen. Deze zijn vrij van kunstmest en de vele bestrijdingsmiddelen
Aangename biologische wijn met aroma's van citrus en exotisch fruit. Prettig en soepel in de smaak met tropische nuances afgewisseld door rijpe citrus tonen en een mineraliteit die zorgt voor een verfrissende afdronk.
Een karaktervolle biologische rosé gemaakt van 100% Nero d'Avola van de beste wijngaarden in de regio rond Trapani. Levendig in geur en smaak met tonen van bessen en vers rood fruit.
Smaakvolle biologische wijn van de op Sicilië inheemse Nero d'Avola druif. Donker gekleurd en gekenmerkt door de aanwezigheid van veel rood en zwart fruit, licht kruidig maar bovenal soepel drinkbaar en aangenaam verfrissend.
Prachtige 100% pinot grigio, afkomstig van biologische wijngaarden op het Eiland Sicilie. Rijke aroma’s van appel en peer en subtiele citrustonen, die overgaan in een floraal bouquet. Uitstekende begeleider van de lichte keuken zoals visgerechten, zeevruchten, gevogelte, pasta’s met roomsaus en lichtere kaassoorten. Ook ideaal als aperitiefwijn. Een vegan en biologische wijn met mooie aroma's, afkomstig van Sicilië.
De wijn is gemaakt van 80% sangiovese en 20% syrah en 100% biologisch. De rode wijn wordt gedurende 15-20 dagen langzaam geperst op lage temperatuur. De granaatrode kleur en intens, fruitig aroma met tonen van viooltjes, sappig rood fruit met tonen van specerijen en een mooie balans in de tannines. hij is afgesloten met de gepatenteerde Helix (herbruikbare) schroefkurk. Vegan en biologische wijn met mooie aroma's.
Een stevige geur van tropisch fruit, citrus en ananas. Bij het inschenken zien we een gele kleur met groene schittering. Met onze neus boven het glas noteerden wij veel tropisch fruit, grapefruit, groene appel en iets van verse munt blaadjes. In de smaak geeft deze witte Crudo Catarratto Zibibbo de tong een lichte prikkeling met daarbij wat citrus fruit. Op het gehemelte prachtige nuances van ananas, mango, limoenen en appels. Heerlijk bij schaal en schelp dieren als langoustine en kreeft
Mooie donkerrode kleur met paarse reflecties. Aroma’s van rijp rood en zwart fruit, aangevuld met tonen van lavendel peper en zoethout. In de mond lekker sappig en zacht. Kersen bessen en bramen voeren de boventoon. Eem beetje kruidigheid in de elegante lange afdronk. De samenkomst tussen de Nero d’Avola en Cabernet Sauvignon is een soort krachtig huwelijk, en beide druiven vullen elkaar perfect aan.
De Mionetto is een biologische Prosecco met aroma's van appel en ananas. Te serveren als aperitief of in combinatie met bijvoorbeeld wit vlees of risotto.
De biologische wijngaarden van Nino Franco liggen aan de voet van de Alpen. Hier komen de beste Prosecco's vandaan, geclassificeerd met een Superiore DOCG-status. Een delicate, zachte wijn met aromaÂ’s van peer, appel en citrus en een fijne mousse
Mousserende biologische wijn afkomstig uit Franciacorta DOCG, het gebied voor kwalitatief hoogstaande mousserende wijnen uit Italië. Gemaakt van de druiven chardonnay en pinot noir. Smaakt goed met ziltige, mineralige gerechten, zoals vongole, kokkels of oester.
Nog wat extra aanvullingen voor uw borrel of zoekt u een leuk cadeau. Hier vind veel leuke producten uit eigen keuken maar ook prachtige delicatessen. Zelf lekker kokkerellen? u vindt het hier
Door de stevige, krokante bite met een zachte, lichtzoute en hartige smaak van de zongerijpte olijfolie, is onze Fornacina Classica een heerlijke pure snack voor tussendoor of bij de borrel. De toastjes zijn de ideale basis voor een zachte kaas of Italiaanse pesto; ze zijn lekker stevig, liggen heerlijk in de hand en hebben de ideale textuur. Deze krokante toastjes zijn ook een traktatie bij onze huisgemaakte soep.
Het echte traditionele Sardijnse platte brood Pane Carasau wordt nog steeds handmatig bereid, lichtjes gezouten en met extra vergine olijfolie besprenkeld. Die bereiding is een vak apart. Serveer de Pane Carasau bij je antipasto van prosciutto en kaas en schenk er je fijnste glas Italiaanse wijn bij. Elk doosje Pane Carasau bevat 10 stuks totaal 250 gram.
Sicilië is wereldberoemd om haar citrusvruchten. Groeiend op haar unieke vulkanische bodem, onder de meeste zonne-uren van Italië, gekoeld door de lichte zilte mediterrane zeewind.
JE PROEFT HET!
Elke citroen met de hand geschaafd om zeker te zijn dat niets van het bittere vruchtvleesschilletje meekomt dat de smaak negatief beĂŻnvloedt.
Zo bewaakt Angela de unieke smaak van haar pure Siciliaanse Limoncello naar eeuwenoud familie-recept die u bij elke slok even op het eiland brengt. U ervaart dit het beste als u het koud serveert. 500 ml 30%
Wir verwenden Cookies, um sicherzustellen, dass Sie die beste Erfahrung auf unserer Website machen. Darüber hinaus verwenden wir Cookies von Drittanbietern für Analysen, Marketing, personalisierte Werbung und zur Verbesserung unserer Dienstleistungen. Sie können die Verwendung von Cookies von Drittanbietern für Analysen, Marketing und personalisierte Werbung ablehnen oder akzeptieren. Weitere Informationen zur Verwendung von Cookies finden Sie in unserem Datenschutzerklärung.